kanalemmelnik

20. čvc 20211 min

Oblastní spolek Českého červeného kříže Mělník

Domácí ošetřovatelská péče ALICE s profesionálním týmem zdravotních sester poskytuje již více než dvacet let svým pacientům zdravotní služby v domácím prostředí. Mezi zdravotní úkony patří například aplikace léčiv, hojení ran, ošetřování defektů, katétrů, stomií, rehabilitační ošetřovatelství, odběry biolog. materiálu a další. Tato služba je poskytována denně včetně sobot, nedělí a svátků, v rámci celého bývalého okresu Mělník (Kralupy nad Vltavou, Neratovice a přilehlé obce). Na základě předpisu praktického lékaře (nebo při propuštění z nemocnice) je možná péče až třikrát denně, sedmkrát týdně.

Mezi další činnosti našeho spolku patří školení první pomoci, zdravotnické dozory, půjčování kompenzačních pomůcek, propagace dárcovství krve a oceňování dárců, na Mělníku provozujeme sociální šatník a mnoho dalších humanitárních aktivit.

Rádi bychom touto cestou poděkovali dnes již bývalé paní ředitelce Ivaně Dvořákové za její desetileté motivační vedení, za její nasazení a pozitivní energii, kterou vždy šířila mezi nás. Děkujeme a přejeme vše dobré do příštích dnů. Od června 2021 byla jmenována do funkce ředitelky OS ČČK Mělník Bc. Dominika Fárková.

Kolektiv zaměstnanců OS ČČK Mělník

    320
    0