top of page
  • Marta Dušková

Želví doupě děkuje všem za podporu

Knihkupectví Želví doupě, které sídlí v Mělníku v ulici Ostruhova 58, zveřejnilo na svém facebookovém profilu poděkování všem svým příznivcům za podporu v této nelehké situaci. Poděkování rádi zveřejňujeme v našem magazínu, protože toho pozitivního teď moc není:


„PŘÁTELÉ, JSTE ÚŽASNÍ!!

Ano, celou loňskou sezónu jste od nás kromě informací o knihách a gramodeskách četli takováto a podobná sdělení. A celou tu podivnou sezónu jste nás podporovali. Morálně, materiálně, finančně. Byla v nás malá dušička, jako asi nikdy před tím. To nám věřte.


Zároveň nás ta vaše podpora velmi velmi zavazovala. V tom šíleném kolotoči, kdy se každý týden měnila pravidla, utužovaly hranice a nevěděli jste, co bude. Někdy už by člověk měl chuť hodit všechno za hlavu, kdyby to dělal jenom pro sebe.

Ale pořád doufáme, že to děláme dost také pro vás. Vybíráme s vámi dárky pro vaše blízké, nabízíme vám neznámé knižní laskominy, nebo vám objednáváme to, co jsme v obrovské nabídce knižních domů přehlédli. A vy to potřebujete. Moc nás to s vámi baví. A moc nás baví, že vás to s námi taky baví.


Doufáme, že i vy jste stále zdrávi. Mějte se krásně a vydržte! Bude dobře.


Až si příště koupíte knihu, pochlubte se na svých instagramech, že nakupujete u nás. U malého lokálního knihkupce, u rodinné firmičky. DĚKUJEME.

Vaši Želváci


5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page