top of page
  • Marta Dušková

Běh pro Paraple letos startuje virtuálně

Tradiční Běh pro Paraple letos vstupuje do 1. ročníku Virtuálního běhu pro Paraple v sobotu 1. května a poběží se celý květen do 29. května.


"Ať jsi chodec, jezdec nebo běžec, překonej sám sebe, poraz svojí lenost a pomoz těm, kteří si sami často pomoci nedokážou".


Postačí vybrat si kategorii, nastavit cíle a a zdolat co nejvíce kilometrů během května. Cena startovného je 199 Kč a výtěžek bude použit k finančnímu zajištění činnosti Centra Paraple, které poskytuje sociální rehabilitační pobyty klientům s náhlým poškozením míchy.


Registrovat se je možné ZDE. Je možné nejen běhat, ale i chodit či jezdit kdykoli a kdekoli po celý květen a pak jen nasdílet zdolanou vzdálenost.


Výsledky výkonů budou vyhlášeny v sobotu 29. května při online přenosu ze zahrady Centra Paraple a účastníci se mohou těšit na hodnotné ceny například batohy YOSHI z Olympijské kolekce od značky Alpine Pro, dřevěné korbele a prohlídky pivovaru od Pilsner Urquell či zapůjčení automobilu Škoda ENYAQ iV. A pozor, ze všech přihlášených dětských soutěžících bude vylosován jeden výherce koloběžky, který daroval Svět koloběžek! A ze všech registrací mezi plnoletými sportovci bude vylosován výherce vyhlídkového letu horkovzdušným balónem se startem v nejrůznějších lokalitách v České republice od pojišťovny Kooperativa. Vítězný tým se může těšit na dva velké sudy piva Pilsner Urquell. A na závěr akce bude všem účastníkům běhu poskytnuta 40% sleva na nové modely běžeckých bot eshopu sauconyrun.cz.

Spolu s registrací je možné si pořídit a zakoupit triko s motivem Běhu pro Paraple 2021. Počet triček je omezen a zakoupit jej při registraci lze ZDE.



15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page