top of page
  • Marta Dušková

Café Živel ožije podzimním tvořením

MĚLNÍK - Kavárna Café Živel v Ostruhové ulici v Mělníku bude v říjnu patřit společnému tvoření.

Dekorace na textil se budou vytvářet v sobotu 3. října od 10 do 16 hodin a v neděli 4. října od 13 do 17 hodin. Účastníci kurzu si mohou vyrobit originální tričko, sukni, kalhoty či tašku na nákup kombinovanou technikou – nástřik a tupování barvami na textil a razítkování. Oblečení vlastní, tašku je možné zakoupit přímo na místě. Kurz vede lektorka Helena Gajdošíková a tvoření je vhodné pro děti od 10 let a dospělé. Mladší děti se mohou zúčastnit v doprovodu rodičů. Během víkendu je možné přijít kdykoliv v určené době, výroba jedné věci trvá 30 až 90 minut.

Podzimní věnec z lokálních přírodních materiálů si mohou zájemci vyrobit v sobotu 10. října od 16 do 18 hodin. S lektorkou Klárou Dědovou je možné vyzkoušet tvorbu vlastního originálního věnce na dveře domu či do interiéru ze sezónních rostlin a plodů přírody. Toto tvoření je vhodné pro všechny bez ohledu věku a materiál na věnec je zahrnut do ceny kurzu. Na tento kurz je nutné se přihlásit předem do čtvrtka 8. října.


Tvořivý říjen v kavárně Café Živel uzavře ve čtvrtek 22. října kurz s názvem Kamínkování.

Obyčejný kámen lze proměnit v krásnou a originální dekoraci. Pod vedením lektorky Silvie Belis, výtvarnice a majitelky Café Živel si dospělí mohou vyzkoušet tečkované mandaly a děti si mohou vytvořit své oblíbené zvířátko. Kurz je vhodný pro děti od 5 let a dospělé. Mladší děti mohou tvořit za asistence rodičů. Materiál je zahrnut v ceně kurzu.


Podrobné informace o programu jsou zveřejněny na facebooku Café Živel.


Názor redaktorky

O kavárně i o majitelce Silvii Belis jsem už na Kanál eM články psala. Kavárna je příjemná a jak vidíte, není jen o příjemném posezení u kávy, ale i o aktivním odpočinku a rozvíjení vlastní kreativity.

52 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page