top of page
  • Marta Dušková

Centrum města se změní ve sportovní areál

Aktualizováno: 12. 5. 2021

Náměstí Míru v Mělníku bude patřit od středy 26. května sportování pro všechny generace. Postupně se na náměstí až do poloviny července vystřídá deset sportovních disciplín, při kterých bude možné si vyzkoušet sílu rukou, rychlost na 20 metrů, přesnost kopu na branku, střelbu či zátěž moderního pětibojaře. Zájemci si mohou vyzkoušet rychlost baseballového nadhozu, změřit síly na veslařském a cyklo trenažéru a nebude chybět ani jedinečná ninja dráha.

Sportování se uskuteční v rámci projektu Sportujeme se Spořkou ve městech. Akcí na náměstí se účastní také sportovní hvězdy svých oborů od rychlostního kanoisty Josefa Dostála, přes nejsilnějšího muže světa Jiřiho Tkadlčíka, Gabrielu Koukalovou, bývalou vrcholovou biatlonistku až po Jakuba Koháka, moderátora, herce a režiséra, ale i talentovaného sportovce.


Ve všední dny budou sportovní disciplíny připraveny na náměstí Míru v době od 13 do 19 hodin, o víkendu od 10 do 19 hodin. Zapojit se může každý a zazávodit si s ostatními v zábavných disciplínách.


Ukázku pohybového programu je možné shlédnout ve videu níže.


173 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page