top of page
  • Marta Dušková

Cesta za domečky oživí jarní prázdniny

Jarní prázdniny se blíží a je možné si je užít i přes všechna omezení cestování, sportu, zájmových aktivit. Děti nemusí být zavřeny doma.


Dům dětí a mládeže Mělník připravil týden nevšedních úkolů, při kterých se děti mohou dozvědět o známých místech Mělníka, zahrají si na detektivy a potrápí si svoje chytré hlavy. Stačí se zapojit do jedinečné hry Cesty za domečky.


Všechny úkoly budou ukryté ve speciálních domečcích (krmítkách), které zároveň poslouží venkovnímu ptactvu. Pro účast je možné si kdykoliv vyzvednout u vstupu do DDM Mělník v době od pondělí 8. března do neděle 14. března herní kartu s mapou a vydat se na cestu.


Vybírat lze mezi dvěmi variantami nové úkolové hry, a to mladší děti s doprovodem rodičů anebo starší hráči, pro které jsou úkoly připraveny také ve formě QR kódů. Více informací ZDE.

Herní karty do slosování musí obsahovat minimálně 15 správně vyřešených úkolů.


Dům dětí a mládeže Mělník představuje zároveň na svých webových stránkách či na facebooku DDM nabídku příměstských táborů v rámci projektu Filmové léto v domečku. Program léta je prezentován prostřednictvím videí.


6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page