top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Chtěl jsem, aby na moderní stomatologii dosáhli lidé i jinde než v Praze, říká mladý lékař

„Jezdit za kvalitní stomatologií do velkých měst by v dnešní době neměla být jediná možnost, jak se k ní dostat,“ říká zubař Petr Jiránek. Se svým týmem plánuje otevření stomatologické ordinace v Pražské ulici. „Během studií ve světě jsem sbíral zkušenosti s profesionální péčí na nejvyšších úrovních. Většinou ale platilo, že kliniky s moderní technologií a nejlepší péčí byly soustředěny ve velkých městech a pro lidi z regionů tak často nedostupné. Když se naskytla příležitost otevřít praxi v Mělníku, neváhal jsem ani chvíli,“ popisuje Jiránek. Svoje znalosti a praxi ze zahraničí chtěl přinést zpátky do Česka a dle vlastních slov „nejlépe tam, kde budou potřeba nejvíce“ – menší město tak bylo jasnou volbou.

Odhalit problém v začátku

„Důsledná a bezbolestná péče je dnes ve stomatologii už úplný základ. Díky moderním technologiím, jako je například ošetření pod dentálním mikroskopem či 3D rentgeny, jsme schopni rozpoznat problém i v raném stádiu. Ošetření je díky tomu maximálně šetrné a bezbolestné,“ uvádí mladý lékař.


Pro veřejnost Jiránek po letech praxe otevře novou kliniku už 19. července. „Pacienty na prohlídky ale i estetické úpravy budeme objednávat od 14. června s tím, že se budeme snažit vyhovět všem co nejrychleji,“ říká Jiránek.


Nabízená péče je dle něj pro všechny s jakýmkoliv problémem či požadavkem. „Běžně děláme i ty nejvíce náročné a nadstandardní estetické úpravy, jako jsou například zubní fazety či celkové rekonstrukce. Stejně dobře však umíme vyhovět i klientům, kteří za námi přijdou s potřebou běžného zákroku. Všechny podrobnosti se lidé potom dozví na našich stránkách www.zubarmelnik.cz,“ dodává zubař.


Barbora Walterová Benešová, tisková mluvčí MÚ Mělník

26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page