top of page
  • Marta Dušková

Co dělají vaše děti na internetu? Víte to?

Co je kyberšikana, on-line predátoři, sexting a další klíčová témata kybernetické bezpečnosti, na to odpoví rodičům unikátní online videokurz věnující se kybernetické bezpečnosti, tématům, která jsou spojena s rizikovým chováním dětí ve světě internetu.


Video přednášky s živými lektory jsou on-line, dostupné kdykoliv a kdekoliv. Kurz s názvem E-bezpečí pro rodiče: unikátní videokurz pro všechny rodiče je k dispozici ZDE.


Městská knihovna Mělník nabízí zdarma pro 49 prvních zájemců tento videokurz věnující se kybernetické bezpečnosti a tématům, která jsou spojena s rizikovým chováním dětí na internetu. Zájemci se mohou přihlásit na emailu rezkova@mekuc.cz.


V tuto chvíli kurz obsahuje pět hodin programu prezentovaného zkušenými lektory projektu E-Bezpečí Univerzity Palackého v Olomouci. Je k dispozici i zkušební lekce kurzu, kterou je možné si vyzkoušet ZDE.


Videokurz je složen ze 7 vzájemně propojených video přednášek:


1. Co dělají české děti na internetu? (00:12:17) 2. Sexting - rizikové sdílení vlastních intimních materiálů (00:46:28) 3. Kybergrooming a on-line predátoři (00:56:46) 4. Kybernetická šikana (kyberšikana) (01:05:45) 5. Rizikové výzvy v online prostředí (00:27:07) 6. Bezpečnostní aplikace pro rodiče (00:17:58) 7. Děti a závislostní chování (netolismus) (01:05:55) .. od října 2020


12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page