top of page
  • Marta Dušková

Co dělají české děti na internetu?

Vzdělávací web E-Bezpečí informuje o zaktualizovaném videokurzu pro rodiče. Jedná se o osm vzájemně propojených videopřednášek, které se zabývají důležitými a aktuálními tématy.

Rodiče se mohou dozvědět, co dělají děti na internetu, další témata jsou sexting, kyberšikana, rizikové výzvy v online prostředí, které jsou právě teď velmi aktuální a ohrožují nejen zdraví, ale i život dětí a další.


Projekt E-Bezpečí prezentují zkušení lektoři Univerzity Palackého v Olomouci. Videopřednášky jsou k dispozici na webu E-Bezpečí pro rodiče (e-bezpeci.cz) a heslo na zkušební lekci kurzu pro přístup zdarma je DEMO.


Individuální přístup do systému je na E-Bezpečí: Videolearning (e-bezpeci.cz). Informace o skupinovém přístupu jsou zveřejněny zde E-Bezpečí pro rodiče: unikátní videokurz pro všechny rodiče - E-Bezpečí (e-bezpeci.cz).


Veškerý obsah kurzu je originální a je chráněn autorským zákonem, je tedy přísně zakázáno jakoukoliv část kurzu rozšiřovat, kopírovat, upravovat. Používáním legálního přístupu jsou podporovány děti.

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page