top of page
  • Marta Dušková

Cyklotrek se vrací po pauze na Mšeno

Ve Mšeně se uskuteční 31. ročník Cyklotreku. Tradiční cykloturistický závod hostí po delší době opět město Mšeno. Cyklotrek se uskuteční od soboty 24. září do neděle

2. října a start a cíl budou v areálu mšenských lázní.

Letošní Cyklotrek bude kombinací "klasické" (společný start/cíl) a "individuální" varianty:

  • Klasická varianta: V sobotu 24. září 2022 proběhne "klasický" Cyklotrek se společným startem, cílem a malým občerstvením v cíli. Účastníci, kteří chtějí soutěžit v kategorii Chrti, se akce mohou zúčastnit pouze v této variantě - vyplynulo nám to z vašich odpovědí na anketní otázky, zároveň je to tak spravedlivější, protože si všichni Chrti užijí stejných rozmarů počasí. Účastníci v kategorii Romantici se této varianty mohou také účastnit, pokud chtějí.

  • Individuální varianta: Od soboty 24. září do neděle 2. října bude probíhat "individuální" Cyklotrek pro účastníky v kategorii Romantici, kteří nechtějí dorazit na společný start/cíl. Výhodou je, že skupina může dorazit v den, který jí lépe vyhovuje (počasí, jiné akce), nevýhodou pak, že chybí závodní atmosféra společné akce a chleba se sádlem v cíli :-).

Podrobné informace k akcí jsou zveřejněny na webových stránkách Podzim 2022 | Cyklotrek. Přihlášky online jsou k dispozici na Cyklotrek - podzim 2022.

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page