top of page
  • Marta Dušková

Dům dětí a mládeže je otevřen v běžném provozu

MĚLNÍK - Dům dětí a mládeže Mělník akce ani kroužky neruší, dětské hřiště je otevřeno, a i bufet na recepci je v provozu. Nicméně provoz prostor se přizpůsobuje aktuálním platných nařízením vlády, aby byla zajištěna bezpečnost účastníků a návštěvníků. V prostorách jsou nové dávkovače dezinfekčního gelu na ruce.


Většina kroužků zahajuje svou činnost v týdnu od pondělí 14. září a zatím se nějaké omezení dle aktuálních informací vzhledem k šíření koronaviru nevztahuje na dům dětí a mládeže.


Při vstupu do domu jsou aktuální pokyny vyvěšené na vstupních dveřích. Aktuálně platí povinnost používání roušek ve společných prostorách, to je vestibul, chodby, bufet, toalety a šatna.


Kromě obvyklých aktivit připravil Dům dětí a mládeže akci Podzimní burza a charita. Uskuteční se od pondělí 12. října do čtvrtku 15. října. Časy příjmu věcí, prodeje a výdeje neprodaných věcí budou přizpůsobeny aktuálním opatřením a doporučením krajské hygienické stanice. Harmonogram bude zveřejněn s dostatečným předstihem. O prodejní kód je možné požádat na emailu vymennyprodej@seznam.cz .


Podrobné informace o programu jsou prezentovány na www.ddm-melnik.cz anebo je možné je získat osobně na adrese sady Na Polabí 2854.

5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page