top of page
  • Marta Dušková

DDM Kralupy se zapojilo do projektu Darujeme kroužky dětem

DDM Kralupy nad Vltavou se zapojilo do projektu Darujeme kroužky dětem na druhé pololetí 2022/23 a z tohoto důvodu na jarní tábor v Mokrosukách, který se uskuteční od 13. do 17. února a je určen dětem ze zájmových útvarů domu dětí a mládeže ve věku 8-12 let, je možné čerpat příspěvek ve výši 2000 Kč.

Projekt Darujeme kroužky dětem, do kterého se DDM Kralupy zapojil, podporuje rodiny, které jsou v tíživé finanční situaci a pobírají přídavek na dítě, příspěvek na péči, odměnu pěstouna nebo příspěvek při pěstounské péči. O příspěvek je možné požádat na aktivity dětí a mládeže od 3 do 18 let.


Na jarní tábor Kreativní jarní prázdniny v Mokrosukách je možné se přihlásit přes registrační systém Domeček Přihlášení (iddm.cz). Cena tábora je 3 700 Kč, a právě na tento tábor je možná získat příspěvek až 2000 Kč z projektu Darujeme kroužky dětem.

Žádat o příspěvek je možné přes webové stránky Darujeme kroužky dětem – organizátor projektu je ČRDM (darujemekrouzky.cz), kde je možné se dozvědět, jak získat příspěvek a další potřebné informace. Příspěvek lze využít u poskytovatelů volnočasových aktivit registrovaných v systému Aktivní město, a to je právě i DDM Kralupy.



6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page