top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

DDM Mělník vyzývá: Zvedněme děti od počítačů

MĚLNÍK - Distanční výuka, omezení cestování, sportu, zájmových aktivit, … vadí vám být pořád zavření doma? Chtěli byste, aby se vaše děti zvedly od počítačů, mobilů, tabletů a měly motivaci vyrazit ven? Jarní prázdniny se blíží a mělnický Dům dětí a mládeže vám nenechá čas na nudu! Navzdory koronaviru i „jarňáky“ můžete nejen aktivně prožít, ale navíc vyhrát i skvělé ceny. Týden plný nevšedních úkolů a pohybu pro zdatné a šikovné odvážlivce. Zjistíte zajímavosti o známých místech Mělníka, zahrajete si na detektivy, potrápíte své chytré hlavy, rozhýbete končetiny - stačí se zapojit do nové a jedinečné Cesty za domečky!

Proč „za domečky“? Všechny úkoly budou totiž ukryté ve speciálních domečkách (krmítkách), které zároveň poslouží místnímu ptactvu. A jak se zúčastnit? Kdykoli v týdnu od 8. 3. až do 14. 3. si vyzvedněte u vstupu do DDM herní kartu s mapou a vydejte se do terénu! Vybrat si můžete mezi dvěma variantami – pro mladší děti s doprovodem rodičů nebo pro starší borce, pro které jsou úkoly připraveny také ve formě QR kódů. Čeká na vás 5 tras a je pouze na vás, jak rychle a v jakém pořadí je všechny projdete.


Hra odstartuje v pondělí 8. 3. v 8:00 a zůstane přístupná až do neděle, abyste mohli vyrazit v klidu i o víkendu. Vyplněné herní karty s kontaktem (e-mail či mobil) pak vhoďte do připravené schránky také u vchodu do DDM a budete zařazeni do slosování o ceny, které jen tak někde nezískáte: 1) letní příměstský tábor pro 1 dítě zdarma, 2) virtuální realita pro celou rodinu na 1 den, 3) zábavné odpoledne v DDM pro celou rodinu – kinect, laserová střelnice, jumping trampolíny.


Pro účast v boji o ceny je nutné projít alespoň 3 celé trasy z 5 a splnit správně minimálně 15 úkolů z 25. Speciální odměnu pak získá 1 vylosovaný, který bude mít na své herní kartě zodpovězeny všechny úkoly a projitím všech tras odhalí i bonusové slovo. Pojďme vytvořit rekord v počtu společně nachozených kilometrů a vyplněných herních karet! Zapojte se a sdílejte své zážitky z Cesty za domečky (fotky, videa, komentáře) na Facebook DDM Mělník. Ukažme všem, že Mělník žije a nebojí se žádné výzvy!

DDM Mělník

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page