top of page
  • Marta Dušková

Dementia.cz pomůže s péčí o seniora zdarma

Pečovat o blízkého člověka s poruchami paměti není lehké v žádné době a v současnosti je to ještě mnohem těžší. Společnost Dementia nabízí pomoc zdarma.


Společnost působí v 25 městech Středočeského kraje a má k dispozici poradenský tým, do nějž patří sociální pracovníci, psychologové, právník, neurolog a další odborníci, kteří každého vyslechnou a odpoví na všechny dotazy.

Pomoc je důležité obzvlášť v době sociální izolace. Organizace Dementia nabízí služby v podobě aktivizace, trénování paměti nebo jen tak popovídání u kávy. Koordinátoři mohou navštívit seniora doma, nebo jej doprovodit na procházce. Dodržování stanovených hygienických předpisů je samozřejmostí.


Pokud potřebujete pomoc, řekněte si o ni. Kontakt pro Kralupy nad Vltavou a okolí je Gabriela Ponert, telefon 602 461 297, kralupy@dementia.cz . Poradenství probíhá osobně, telefonicky či elektronicky. Dotazy je možné napsat i anonymně na http://dementia.cz/chat/ .


Další informace a případné kontakty v jiných regionech naleznete na www.dementia.cz .

„U zrodu Dementie stála myšlenka pozvednout úctu k člověku. Život nejsem jen já. Život je vztah, zodpovědnost a láska. Život jsme my všichni společně…“



13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page