top of page
  • Marta Dušková

Do soutěže Středočeský šupináč 2022 se lze přihlásit i elektronicky

Pro všechny milovníky rybaření je určena již tradiční soutěž Středočeský šupináč. V soutěži vyhrává opravdu jen ten, kdo má skutečně největší, nejtěžší úlovek v daném roce.



Krajský úřad Středočeského kraje od letošního roku rybářské soutěže o nejlepší úlovek ve středočeských vodách, která vstoupila do 13. ročníku, připravil pro přihlašování kromě papírové formy i nově elektronický formulář a zájemci se mohou přihlásit na Středočeský šupináč 2022 (arcgis.com). Soutěž běží až do 10. září.


„Soutěž probíhá na základě zaslaných fotografií úlovku, dle uvedených pravidel. Účastnit se může každý, kdo má trvalý pobyt na území Středočeského kraje a ulovená ryba musí být z revíru ve Středočeském kraji, jehož uživatelem je ČRS, více se dozvíte v pravidlech soutěže v příloze tohoto článku, kde je uložena i přihláška do soutěže pro písemné odeslání.


Přihláška do soutěže musí obsahovat: jméno, příjmení, datum narození, trvalý pobyt, telefon, číslo rybářského revíru, druh ryby, její délku, hmotnost, datum a čas ulovení, fotografii úlovku v porovnání s přiloženým metrem tak, aby z čitelné stupnice byla patrna míra ryby.


Přihlášky do soutěže lze kromě elektronického formuláře zasílat na adresu: Krajský úřad Středočeského kraje odbor životního prostředí a zemědělství Zborovská 11, 150 21 Praha 5 (na obálku uveďte – „Středočeský šupináč“ – neotvírat.)“


I v letošním roce získají vítězové poukazy na nákup rybářského zboží v ceně 15 000,

10 000 a 5 000 Kč a dále celorepublikovou a dvě středočeské územní MP povolenky na rok 2023.

37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page