top of page
  • Marta Dušková

Dětské rádio Mělník připravilo reportáž ze sobotní charitativní akce

Aktualizováno: 8. 9. 2022

Dětské rádio Mělník bylo mediálním partnerem druhého ročníku charitativní akce Mělník pro OnkoBubliny, která byla pořádána na podporu nadačního fondu Pink Bubble. Reportéři Týna, Max a Honza přišli akci i v sobotu podpořit.

Oslovili návštěvníky, povídali si se zástupci nadace, onkologickými pacienty Karolínou Žohovou a Davidem Průšovou, kterým nadace pomáhá a oni na oplátku pomáhají nadace nejen účastí na charitativních akcích. Nahráli i reportáž s manažerkou akce Adélou Dutkovou a zpěvačkou Milli Janatkovou, všestrannou umělkyní a mělnickou rodačkou.


Všechny reportáže se budou vysílat na Dětském rádiu Mělník ve čtvrtek 8. září v 18 hodin na Dětské rádio Mělník (webnode.cz) na platformě, kterou je možné si libovolně zvolit Twitter, iHeartRadio, iTunes, Spreaker, Spotify, YouRadio Talk.

Moderátoři dětského rádia nevysílají jen reportáže z mělnického regionu. Právě se chystají na 54. ročník Dětského filmového festivalu Oty Hofmana, který se uskuteční od 25. do 30. září v Ostrově u Karlových Varů. Připravují se na reportáže a rozhovory s návštěvníky, herci, zpěváky a režiséry. Navíc je také čeká shlédnutí filmů a hodnocení filmové tvorby, kterou na festivalu představují profesionálové i studenti.


Přímo z festivalu bude vysílán živý vstup a posluchači si jej mohou poslechnout z místa dění ve čtvrtek 29. září v 18 hodin.


Fotografie archiv Marta Doležalová

68 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page