top of page
  • Marta Dušková

Dům dětí a mládeže Kralupy nad Vltavou zveřejnil termíny letních táborů pro děti

KRALUPY - Tábory se uskuteční v Mokrosukách na Šumavě a DDM Kralupy už odtajnila témata na léto.


Letní tábory

Hry bez hranic - 3. - 10. 7. 2021

Chceš poznat svět během jednoho týdne? Pojď s námi na tábor. Každý den zavítáme do jiné země a čeká nás program plný her a legrace.


S Večerníčkem do pohádky - 24. - 30. 7. 2021

Tábor pro nejmenší s postavami z Večerníčků. Spousta zábavných a dobrodružných her ze světa pohádek.


Kód růže - 30. 7. - 8. 8. 2021

Jsou 30. léta 20. století, tvůj gang je tím nejobávanějším ve městě. Čeká tě spousta záhad a zábavných her. A ptáš se, proč jsou všude růže? Pojeď s námi, rozlušti kód a zjisti tajemství velkého mafiána.

Mokropoly - 8. - 17. 8. 2021.

Tábor na téma hry Monopoly. Děti budou akciové společnosti, které generují a investují do nových patentů, průmyslu výzkumu… Ale volný trh je nestálý a proměnlivý a o náhody tady není nouze… Vyvedou nás děti z finanční krize. Kdo bude vítězem?


Děti květin (RETRO) - 17. - 24. 8. 2021

Tábor plný hudby, tance, míru a přátelství ve stylu 60. let hnutí dětí květin ( hippies ). Pokusíme se nastínit tuto dobu, ve které byla hlavním tématem láska a mír, za pomocí hudby a tance. Čekají Vás netradiční hry, soutěže, výroba dobového oblečení a ozdob. Tábor bude zakončen velkým festivalem plné hudby a tance.


Příměstské tábory

Dům dětí a mládeže připravil i příměstské tábory. Tábor plný her, úkolů a sportovních aktivit zaměřených na jarní období se uskuteční, pokud to dovolí epidemiologická situace, v týdnu od 8. března do 12. března vždy od 8 do 16 hodin. Další příměstské tábory jsou připraveny na léto.


10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page