top of page
  • Marta Dušková

Etiketa v podání Ladislava Špačka je zábavná

Z důvodu onemocnění pana Ladislava Špačka je představení Etiketa není věda v MKD Mělník z původně plánovaného termínu 8. 10. 2020 přeloženo na náhradní termín 26. 10. 2020, 19.00 hod. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.


MĚLNÍK - Divadelní sál Masarykova kulturního domu v Mělníku bude patřit dvouhodinové one man show mistra etikety Ladislava Špačka. Akce Ladislav Špaček – Etiketa není věda se uskuteční ve čtvrtek 8. října v 19 hodin a je to náhradní termín za původně plánované datum na začátku dubna. Zakoupené vstupenky jsou v platnosti.

Jméno Ladislava Špačka pravděpodobně skoro každý zná a mistr etikety přesvědčí, že může být i zábavná. Návštěvníci se například dozvědí, jak se obléknout do divadla, které šaty nemají chybět v žádném dámském šatníku nebo jaký je rozdíl mezi šedým a černým oblekem. V pořadu zazní i odpovědi na otázky, jak se správně představit či kdo nastupuje první do výtahu.

Před představením se uskuteční prodej a podepisování knih. Ladislav Špaček není jen mistr etikety, ale i spisovatel, novinář a moderátor, pedagog a neposlední řadě bývalý tiskový mluvčí prezidenta Václava Havla.


Názor redaktorky

Tuhle akci, na kterou vás zvu, jsem si vybrala záměrně. S Ladislavem Špačkem jsem se několikrát setkala osobně a taky mě několikrát školil v mé minulé pracovní pozici jako vedoucí marketingu, a tak vám mohu zaručit, že tady se rozhodně nebudete nudit, není to žádná nudná přednáška. A pokud si myslíte, že toto školení nepotřebujete, určitě budete vyvedeni z omylu jako já kdysi. Navíc Ladislav Špaček je nejen zábavný přednášející, ale především příjemný a milý člověk. Mám pocit, že spoustu lidí dnes vnímá etiketu jako nepotřebnou věc pro život. Myslím, že opak je pravdou, někdy se chováme jako slon v porcelánu a spoustu věcí nepovažujeme za důležité. Ale chovat se slušně nám otevírá rozhodně dveře k dalším jednáním, kde už na úvod svůj protějšek v komunikaci pozitivně naladíme. A nemyslím jen pracovní jednání, ale vůbec jakoukoliv komunikaci v životě.

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page