top of page
  • Marta Dušková

Foyer se změnil v hernu pro děti aneb Mekuc dětem

Foyer Masarykova kulturního domu v Mělníku není jen výstavní síní a místem vernisáží či jiných kulturních setkání. V současné době se na dva týdny do středy 11. srpna změnil ve velkou hernu plnou herních prvků. Je zde k dispozici velké Člověče nezlob se, místo pro hraní s kostkami a spoustu jiných her pro zabavení dětí nejen v dešti.

Mělnické kulturní centrum na děti rozhodně nezapomíná. Prázdniny jsou nabité pohádkovými divadelními představeními a především tvořivými dílnami. Děti si mohly již vyzkoušet malování na kamínky, jak se stát sochařem na jeden den, keramickou dílnu či tvorbu drátovaných rybek. Srpnové workshopy nabídnou tvoření ze sena, batiku či malování na hedvábí. Děti se mohou těšit na odpoledne s hlavolamy, vyzkoušet si žonglování a akrobacii, které vystřídá klidnější dílnu věnovanou pletení z pedingu.


A dětem patří nejen foyer kulturního domu, kde si hrají v blízkosti uměleckých vítězných fotografií na výstavě Jazz World Photo 2020, ale i venkovní prostory v parku před domem, kde si mohou odpočinout a hrát si v blízkosti altánu, které je místem kreativního tvoření.


43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page