top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Futsal: Z Edenu bez bodu, tak snad to vyjde příště

MĚLNÍK – Úvodní kolo se Olympiku moc nepovedlo. Nový ročník 1. FUTSAL ligy v pražském Edenu skončil pro futsalisty z Mělníka porážkou. SK Slavia Praha potvrdila roli favorita a nechala si vstřelit jen tři góly. Přitom první body v utkání připadly Olympiku, když se za obranu Slavie dostal Lukáš Nečas a přesnou střelou podél brankáře Karpiaka poslal svůj tým do vedení. Sešívání ale srovnali během několika vteřin.

Podle vyjádření klubu hrál Olympik od první minuty ze zajištěné obrany a spoléhal se na rychlé brejky, zatímco Slavia byla dominantní na míči a hledala skulinky v mělnické obraně. Olympik skvěle bránil a způsoboval Slavii velké problémy z brejků. Je vidět, že kluci svou kůži nedali opravdu lacino.


V šatně ovšem Olympik zapomněl natankovat Red bull a tak do druhého poločasu vstoupila lépe Slavia, která s postupem času začala hostující celek přehrávat.


Trenér Olympiku Jakub Němec po zápase řekl, že do stavu 2:3 byl zápas naprosto vyrovnaný. „Hráli jsme ze zajištěné obrany na rychlé brejky, což se nám dařilo a vytvořili jsme si spoustu gólovek. Ve druhém poločase jsme dostali branku na 2:4, která nás naprosto položila. Začali jsme dělat zbytečné chyby a v útoku jsme si moc šancí už nevytvořili. Myslím si, že konečný stav úplně neodpovídá tomu, jaký výkon jsme předvedli, ale výhra Slavie je zasloužená,“ vysvětlil kouč.


SK Slavia Praha – SK Olympik Mělník 9:3 (3:2)

Branky: 3. Homola (Brychta), 10. Záruba (Brychta), 12. Záruba (Křemen), 26. Záruba (Homola), 29. Jošt (Leovski), 29. Souza, 33. Jošt (Souza), 34. Souza (Sláma), 37. Hruška (Plíšek) – 2. Nečas, 13. Gabčo (pen.), 39. Mikyska (10m kop)


Žluté karty: 32. Brychta (SLA) – 33. Gabčo (MEL)


SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Brychta, Homola, Záruba, Křemen – Vaktor, Leovski, Jošt, de Souza – Sláma, Hruška, Plíšek


SK Olympik Mělník: Šanda (Hnízdil) – Lehner, Mikyska, Gabčo, Jungbauer, Nečas, Kasýk, Šmejkal, Machytka

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page