top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

HOSPIC TEMPUS: Pětileté výročí vzniku

Ve dnech 14. – 18. března naše nezisková organizace HOSPIC TEMPUS, z.s. pořádá k pětiletému výročí založení domácí hospicové péče dny otevřených dveří pro veřejnost. Od roku 2017 pomáháme klientům a jejich rodinám v těžké životní situaci. Působíme v okresech Mělník a Praha – východ.



Kdo jsme? Jsme tým pracovníků různých profesí – lékaři, zdravotní sestry, sociální pracovnice, pracovnice v sociálních službách, psychoterapeutka, technický pracovník, duchovní a administrativní pracovnice.


O co se snažíme? Přinášet lidem odbornou péči do jejich domovů a zajistit důstojný a laskavý konec života.


Co jsme zvládli? S úctou a individuálním přístupem jsme doprovodili více jak 220 rodin.

Co se nám povedlo? V roce 2021 jsme se přestěhovali do větších prostor. Od 1. února 2022 jsme otevřeli půjčovnu kompenzačních pomůcek pro veřejnost. Poskytujeme nejen domácí hospicovou péči, ale i samotné odlehčovací služby, které pomohou v péči o dlouhodobě nemocného v domácím prostředí.


Co je naším dalším cílem? Otevřít pravidelnou poradnu pro pozůstalé. Naplnit volnou kapacitu odlehčovacích služeb v okolí města Mělník. Rozšířit řady pracovníků především o zdravotní sestry a lékaře.


Zajímá vás více naše poslání?

Dovolte nám pozvat vás ve dnech 14. - 18. 3. 2022 na adresu sídla organizace: Bezručova 108, 276 01 Mělník. Čas návštěvy nejlépe domluvte předem na tel. čísle: 720 557 554 (Po – Pá 8:00 – 17:00 hodin), nebo e-mailem: hospic@hospictempus.cz. Pro další informace můžete navštívit i naše stránky www.hospictempus.cz.

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page