top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Inspirativní kalendář pro ženy, který naplňuje sen dětí z dětských domovů

Je nádherné pozorovat, když se ze spontánního letního nápadu zrodí akce, jež přinese radost stovkám lidí. Kalendář 2022 Život v harmonii tak bude nejen inspirovat a zdobit zdi svých majitelů, ale přináší štěstí, smích a splněný sen Nadačního fondu Na1lodi vzít všechny děti ze dvou brněnských dětských domovů poprvé k moři.

Impulzem vytvořit kalendář Život v harmonii byla čistá radost z tvorby, inspirovaná krásami Korfu. Tvůrkyně Kateřina Čechurová a fotografka z Mělníka Sandra Janatková chtěly ukázat zralou ženskost v plné síle bez jakéhokoli tlaku na dokonalost. Inspirovat k tomu, aby si ženy bez ohledu na věk, váhu, či společenskou roli, užívaly život v plné hojnosti.


Kalendář přináší nejen umělecké fotografie, ale i texty, které se dotknou ženské duše. Přesahem se stala myšlenka, věnovat výtěžek z prodeje kalendáře Nadačnímu fondu Na1lodi, jehož patronkou je Monika Melicharová.


Výsledek slavnostního křestu předčil veškerá očekávání. Atmosféru podtrhla účast více než 130 hostů z řad významných podnikatelů podbarvená klavírní hudbou a zpěvem sourozenců Gazdíkových. Hosté si pochutnávali na bohatém rautu a lahodném Proseccu.


Vrcholným kouskem večera se stala sabráž rukou Kateřiny Čechurové a dražba 6 fotografií z kalendáře, kterou skvěle vedl a vystupňoval zkušený moderátor Jiří Wiener. Konečná částka se vyšplhala na neuvěřitelných 159 333 Kč. Částka, která překvapila samotné aktérky, spustila opravdové emoce. V závěru generální partner společnost Čistě s.r.o. přidal darovací šek s částkou 222 000 Kč. Celkový výtěžek večera dosáhl 381 333 Kč. Splnění velkého snu Nadačního fondu Na1lodi se blíží do finále! 550 000 Kč potřebných k cestě všech dětí ze dvou brněnských domovů k moři v létě 2022 je téměř na dosah.


Pomoct můžete nyní i vy! Nákupem kalendáře, který nejenže přinese radost vám, či vašim blízkým, ale jeho výtěžek 100% putuje na dobrou věc. Zakoupit kalendář lze na webu jedné z autorek www.katerinacechurova.cz. Pokud chcete kalendář věnovat, můžeme vám přidat osobní věnování. Stačí si o něj napsat do poznámky.


„Kalendář je stvořen, aby přinášel radost, pomohl nám obrátit svou pozornost do sebe a k věcem, které nás činí šťastnými. To je v dnešní době důležitější více než jindy.“


Kateřina Čechurová

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page