top of page
  • Marta Dušková

Jaký bude mělnický listopad? Plný kultury…

Mělnické kulturní centrum připravilo zajímavý program i v listopadu, takže bude z čeho vybírat.

Návštěvníci se mohou těšit ve středu 3. listopadu v 19.30 hodin na vystoupení světově uznávaného trumpetisty a skladatele, kterého doprovodí jeho kapela.

V Masarykově kulturním domě v divadelním sále bude znít swing v podání Laco Dezci a Celula New York.

Prostřednictvím cestopisné přednášky Kateřiny a Miloše Motani je možné se vypravit ve čtvrtek 4. listopadu v 18 hodin do Afriky na Velké safari a malé surikaty.


Všude kolem žijí přízraky a zájemci se o tom mohou přesvědčit v pátek 5. listopadu při představení Přízraky v podání Dejvického divadla. Hlavní hrdinka za cenu lží a předstírání se snaží přesvědčit okolí i sebe, že její život a manželství je harmonické a šťastné.

Na muzikál Šeherezáda se mohou návštěvníci těšit v neděli 7. listopadu v 19 hodin. Šeherezáda je autorský muzikál Nového divadla Mělník a je to romanticky laděná komedie z prostředí Orientu.


Hudební sál Masarykova kulturního domu bude patřit v pondělí 15. listopadu v 18 hodin cestopisné přednášce s názvem Laos – po proudu Mekongu. Laosem provedou zájemce cestovatelé Pavel Chlum a Petr Kvarda.


Šťastný vyvolený je název konverzační komedie, kterou si návštěvníci užíjí v úterý 16. listopadu v 19 hodin. V představení francouzského autora v podání Divadla Verze hrají David Matásek, Linda Rybová, Igor Chmela a další známé tváře.


Tradiční kulturní akce XI. Memoriál Marka Vojtíška, která je vzpomínkou na předčasně zesnulého zpěváka mělnické kapely Postižená oblast, se uskuteční v hudebním sále v sobotu 20. listopadu od 14 hodin.


Na nedělní pohádku s názvem Cirkusácká pohádka se mohou těšit děti v neděli 21. listopadu v 15 hodin v divadelním sále.


Koncert Štefana Margity Intimity se rozezní divadelním sálem v pondělí 22. listopadu od 19 hodin v náhradním termínu za zrušené představení.


V úterý 23. listopadu se v 17 hodin uskuteční Veřejný koncert žáků ZUŠ Mělník v divadelním sále. Úterý bude patřit i kinu a v hudebním sále je možné shlédnout v 19 hodin film Chyby, který vznikl v české produkci.


Další přednáškou v rámci cyklu Kapitoly z architektury 20. století, která se uskuteční ve středu 24. listopadu v 18 hodin, nese název Betony v architektuře 20. století.

Výběr z programu Mělnického kulturního centra uzavírá poslední listopadový den v úterý 30. listopadu v 17 hodin Kurz vánočního aranžování, každoroční adventní setkání při aranžování vánočních dekorací.


Podrobné informace k programu jsou zveřejněny na www.mekuc.cz.

60 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page