top of page
  • Marta Dušková

Jaký je kraj vašeho srdce? Můžete hlasovat v anketě

Kraj mého srdce 2021 je název ankety, která odstartovala 1. prosince svůj X. ročník. V anketě mohou hlasovat a hodnotit turistickou sezónu v regionech turisté, návštěvníci, cestovatelé či jen cestující a soutěžit o hodnotné ceny.

Anketa mapuje míru popularity krajů České republiky u laické a odborné veřejnosti. Letošní výsledky ankety možná ovlivní dopady současných opatření a prověří domácí cestovní ruch i kulturu.


Hlasuje se od 1. prosince 2021 do 28. února 2022 on-line na turistickém portálu www.kampocesku.cz. Pro hlasující jsou připraveny hodnotné ceny jako třeba pobyt pro dvě osoby v krásném hotelu, vstupenky do divadla, knižní publikace a další.


Hlasování probíhá v 8 kategoriích:
KAM na letní dovolenou / pěší a cyklo KAM na zimní dovolenou KAM na výlety s dětmi KAM na koně / koňské stezky KAM do lázní / Wellness KAM za zážitkem / adrenalinem KAM na památky KAM za folklorem / tradicemi

Účastník ankety přiděluje kraji podle obliby 1-3 místo, pomyslná 1 (zlatá) 2 (stříbrná) 3 (bronzová) medaile PRVNÍ místo 3 body DRUHÉ místo 2 body TŘETÍ místo 1 bod


Podrobné informace k anketě jsou zveřejněny Kraj mého srdce (kampocesku.cz).

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page