top of page
  • Marta Dušková

Jak to jde na chůdách? No jak komu...

Náměstí Míru v Mělníku patřilo v úterý 10. srpna právě chůdám. Nejen profesionální chůzi na chůdách, ale i cirkus a divadlo mohli vidět diváci i náhodní kolemjdoucí v podání společnosti Chůdadla. Tři originální pouliční představení v podání umělců, kteří to rozhodně umí.



Chůdadlo je společnost pro plnění snů. Nic není nemožné.

"Dejte nám vaše náměstí a my vás vezmeme do jiného světa".


Společnost Chůdadlo předvedla pouliční představení s obřími loutkami na chůdách s názvem Drak, Jiří a věž, které potěšilo děti i dospělé. Náměstí Míru zaplnilo velké množství diváků, kteří pohádku o princezně ve věži, zlém drakovi a princi Jiřím sledovali s napětím. Velký drak byl tak přesvědčivý a působil tak skutečně, že některé malé děti rozplakal a jiné musely maminky či babičky aspoň utěšovat nebo vzít do náruče.


Navečer následovalo akrobatické vystoupení s názvem Elementálové, které nabídlo závěsnou akrobacii, nádherné chůdové kostýmy a mráz běhající po zádech diváků. Uměleckou produkci na chůdách zakončil večerní Půlnoční cirkus.


Chůdadlo hraje představení s příběhem. Porušuje zavedené stereotypy a dopřává návštěvníkům akce zážitek z nového cirkusu.

58 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page