top of page
  • Marta Dušková

Jaký je ideál krásy v online světě dětí v roce 2022?

Výzkum Ideál krásy v online světě dětí 2022 právě spustil národní projekt zaměřený na oblast rizikového chování na internetu E-Bezpečí. Výzkum je zaměřený na lajky, srdíčka, filtry, ale také na nenávist, protože to vše patří k fungování sociálních sítí.

E-Bezpečí vyzývá všechny děti, aby se do výzkumu zapojily prostřednictvím vyplnění dotazníku, který je zaměřen na jejich vnímání ideálu krásy člověka v online světě, především v prostředí sociálních sítí a sociálních médii.

Dotazník je anonymní a získaná data slouží pouze ke statistickému zpracování. Vzhledem k důležitosti dat mohou získat náhodně vylosovaní účastníci ankety i pěkné ceny, například mobily, bezdrátová sluchátka, data na internet apod.


V případě zapojení do soutěže o hodnotné ceny účastníka mladšího 18 let je nutné uvést platný e-mail na rodiče či zákonného zástupce, který se vyplní na konci dotazníku.

Dotazník je zveřejněn i s podrobnými informacemi k výzkumu na Ideál krásy v online světě dětí 2022 (výzkum) - E-Bezpečí (e-bezpeci.cz).


Zapojit do výzkumu děti mohou pomoci nejen rodiče, ale i ředitelé a učitelé, či jiný vzdělavatelé. Dotazník je nutné vyplnit úplně a pravdivě.

16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page