top of page
  • Marta Dušková

Kavárna v Ostruhové ulici otvírá na Den dětí

Po dlouhé době se v úterý 1. června opět otevře kavárna Café Živel s dobrou kávou, občerstvením a posezením na zahrádce s výhledem na Říp, kde jsou vítáni dospělí i děti, pro které je připraven hravý koutek ve vnitřních i venkovních prostorách. Otevřeno bude opět každý den v čase od 9.30 do 18.00 hodin.



Červen v kavárně Café Živel bude ve znamení kultury a kreativity pro celou rodinu.


Ve čtvrtek 3. června v 18 hodin se mohou návštěvníci těšit na zahradní koncert Petra Bati a Ondřeje Lhotského, který hraje na kontrabas.


Sobota 12. a neděle 13. června bude patřit tvořivé dílně Dekorace na textil v době od 14 do 18.00 hodin po oba dny.



Pod vedením lektorky Heleny Gajdošíkové se zájemci naučí kombinovanou techniku nástřik a tupování barvami na textil a razítkování, s jejíž pomocí je možné si vytvořit originální triko, sukni, kalhoty či tašku na nákup. Oblečení si každý přinese sám, tašku je možné zakoupit přímo na místě. Kurz je vhodný pro děti od 10 let a pro dospělé, mladší děti mohou tvořit za asistence dospělých. Výroba jedné věci trvá 30 až 90 minut, takže je možné přijít kdykoliv v avizovaném čase. Cena za dekorování jednoho kusu je 100 Kč.



Jak krtek ke kalhotkám přišel, se děti dozvědí v sobotu 12. června v čase od 10.30 do 11.30 hodin. Divadlo pro děti na motivy známého večerníčku uvádí duo Špajz - Jana Žižková a Pavel Šebesta. Děti se mohou těšit na hravé představení se spoustou her, písniček a zábavy.


Použité fotografie jsou z archivu Café Živel.

60 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page