top of page
  • Marta Dušková

Kde se bude v březnu na Mělnicku tančit ?

Pár tipů z mělnického regionu pro milovníky tance, kde se dá tančit do rána.

Zlosyň

TJ Sokol Hostín pořádá ve Zlosyni ve společenském sále Sportovní ples v pátek 1. března od 20.00 hodin. K tanci a poslechu hraje Duo Regent.

 


Obříství

Komunitní centrum v Obříství bude patřit Plesu TJ Sokola Obříství. Tančit se bude v sobotu 2. března od 20.00 hodin.


Dolní Beřkovice

Sál v restauraci Na Knížecí ožije v pátek 1. března od 20.00 hodin Školním plesem, který pořádá Základní škola a mateřská škola Dolní Beřkovice. K tanci a poslechu hraje skupina Gradace a připravena je bohatá tombola.

V pátek 8. března se bude slavit MDŽ. Zábavní večer nejen pro ženy začíná v 18 hodin programem Stand Up Comedy na stojáka a v 19 hodin hraje hudební kapela Largo



Neratovice

Již 52. Zahrádkářský ples se uskuteční v sobotu 9. března od 20 hodin. Tančit se bude ve Společenském domě Neratovice při hudbě kapely Karyna. Připraven je bohatý doprovodný program a tradiční tombola. 

Tradiční 37. Sparťanský společenský ples roztančí Velký sál Společenského domu Neratovice v sobotu 23. března od 20.00 hodin. Ples pořádá Fanclub Sparta Neratovice. K tanci a poslechu hraje Pohoda.


Kralupy nad Vltavou

Slavnostní ples k 55. výročí otevření školy pořádá 2. března 2024 v KD Vltava Základní škola Václava Havla. Ples je nejenom pro studenty a absolventy školy, ale také pro širokou veřejnost.


39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page