top of page
  • Marta Dušková

Když nemůžeme za uměním, pusťme umění k sobě

MĚLNÍK - Mělnické kulturní centrum vyhlašuje od úterý 3. listopadu uměleckou výzvu s názvem Umění v obýváku a vyzývá: „Pusťte umění k sobě domů a staňte se jeho součástí. Buďte hercem, obrazem nebo sochou“.


Během následujících 14 dnů předloží kulturní centrum minimálně čtyři umělecká díla s výzvou k jejich napodobení a zároveň ukáže, jak se uměním baví v centru oni sami. Umění má být zábava a ta je v současné situaci nejvíc zapotřebí.

Zaslané fotografie realizovaných uměleckých děl budou zveřejňovány na facebookovém profilu Mekuc, a každý, kdo zašle své dílo, získá malou pozornost. Devět vylosovaných autorů zaslaných uměleckých děl získá cenu. Pokud se sejde větší množství uměleckých výtvorů, bude uspořádána výstava.

Fotografie je možné zaslat do 30. listopadu na info@mekuc.cz, do předmětu je nutné uvést Umění v obýváku nebo do soukromých zpráv na www.facebokk.com/Mekuc

Podrobné informace budou zveřejňovány na stránkách www.mekuc.cz či na facebokovém profilu https://www.facebook.com/Mekuc/.

10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page