top of page
  • Marta Dušková

Knihovna Neratovice spustila bezkontaktní výdej knih

NERATOVICE - Městská knihovna Neratovice se přidala k dalším knihovnám a zpřístupnila svůj knižní fond pro čtenáře. Od středy 27. ledna spustila novou službu Bezkontaktní výdej knih.


Služba je určena pro předem rezervované knihy. Rezervace knih si čtenář provede on-line ve svém čtenářském kontě nebo senioři na telefonu 315 682 307. Potvrzení o připravení rezervace přijde na e-mail čtenáře.


Během otevíracích hodin je možné si knihy vyzvednout na výdejním místě u vchodu ze Smetanovy ulice (vchod se schody a rampou).


Otevírací doba:

Po 9-18 hodin

Út 9-12 hodin

St a Čt 9-17 hodin

Pá 9-12 hodin


U výdejny je nutné dodržovat rozestupy alespoň dva metry. Čtenář si připraví čtenářský průkaz a předloží jej knihovnici čárovým kódem nahoru. Průkaz je nepřenosný, knihy si může půjčovat pouze majitel průkazu. U výdejny je nalevo od dveří zvonek. Knihy budou vydány přes stolek s vytištěním seznamem výpůjček, který je nutné na místě zkontrolovat.


Okénko je určeno pouze pro výdej knih, nelze zde platit ani vracet knihy, knihy k vrácení je možné vhodit do biblioboxu. Ostatní výpůjčky jako hry, CD, časopisy apod. si čtenáři ponechají zatím doma. Platby je možné provést on-line, bližší informace na www.knihovnaneratovice.cz.


6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page