top of page
  • Marta Dušková

Květinová výzdoba oživila prostory autobusového nádraží

Správcem prostoru autobusového nádraží jsou od 1. července 2017 Technické služby Mělník. Po dokončení rekonstrukce nádraží z vlastní iniciativy pracovníci technických služeb vysadili několik tisíc krokusů v prostoru před budovou nádraží a oživili jinak fádní prostor.


U nádražní budovy byly rozmístěny květinové vázy, kde se bude výzdoba postupně obměňovat, a chystají se ještě další vylepšení, která zvýší úroveň dopravy a zkulturní cestování.



Město Mělník chce žádat se zvyšující se úrovní nádraží o změnu názvu. Dnešní název Mělník, autobusové stanoviště by se změnil na název Mělník, autobusové nádraží.


Název není žádnou výraznou změnou. Je to jen symbolická změna, která více odráží vyšší úroveň autobusové dopravy na Mělníku. Zároveň s touto žádostí bude podána i žádost o drobné změny názvů některých zastávek, jejichž názvy jsou buď zastaralé anebo příliš dlouhé. Například název zastávky Mělník, Podolí, pivovar by se zkrátila na Mělník, Pivovar či zastávka Mělník, závod Loděnice na kratší Mělník, Loděnická apod.

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page