top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Letní kino v Neratovicích otevře divadelní představení

A je to tady. Léto pomalu klepe na dveře a epidemie nám oslabuje což způsobuje, že náš život se opět poznenáhla vrací k normálnímu životu. A to i toho kulturního, jenž jsme tak neskutečně dlouho postrádali. Otevírají se kulturní sály, galérie, muzea a kina. A to i ta letní.



Jedním z nich je i to v Neratovicích, která tak otevře své symbolické brány v sobotu 19. června mimořádným a skvěle herecky obsazeným divadelním představením „Velká zebra“. Christian má "nemoc". S každou ženou vydrží jen chvíli. Byl ženatý s Gisele, ale po čase na něj padla hrůza a pocítil nepřekonatelnou potřebu utéct. Aby své svědomí alespoň částečně utišil, uzavřel ve prospěch své ženy vysokou životní pojistku a předstíral, že se na rybách utopil. Tento trik úspěšně použil v životě dvakrát a právě se ho chystá zrealizovat potřetí. Jenomže tentokrát mu osud postaví do cesty problém v podobě přítele z dětství, který ho pozná podle náhodné fotografie v novinách a navštíví ho. Christian, který měl vždy vše dopodrobna naplánováno, musí najednou improvizovat a ke své hrůze se ocitá tváří v tvář se svými "vdovami" i novou snoubenkou. Podaří se mu tuto nezávidění hodnou situaci zvládnout i potřetí? V hlavní roli se představí Ondřej Vetchý, a dále hrají Jaromír Dulava, Dana Černá, Martina Hudečková, Zdeněk Vencl/Jiří Štrébl.


Samozřejmě nebudou chybět filmové projekce jejich program bude možno najít na webu www.spoldum.cz. či FB profilu Společenského domu s přibližně čtrnáctidenním předstihem podle toho, jak budou jednotliví distributoři uvolňovat své filmy k obnoveným projekcím.


Takže se nabízí nejen neratovickým občanům další skvělá příležitost kulturního vyžití letošního léta. A tak v sobotu 19. června to vše začíná!


Bedřich Marjanko


19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page