top of page
  • Marta Dušková

Liga proti nevěře či Daniel Hůlka v Kulturním centru Kostel

Kulturní centrum Kostel v Mělnickém Vtelnu zve v pátek 27. srpna v 19 hodin do Amfiteátru na divadelní představení Liga proti nevěře. V komedii autora Zdeňka Podskalského v režii Bisera Arichteva hrají Michaela Kuklová, Veronika Arichteva, Ivo Šmoldas a Petr Mácha.



Situační komedie s detektivní zápletkou je slavnou komedií Zdeňka Podskalského, ve které kdysi excelovali Vlastimil Brodský, Jana Brejchová a Jiřina Jirásková. Představení odpoví na otázky, zda se dá utéct z třetího patra, jestli se vejde milenka do krbu či zda je možné vraždit žehlícím prknem...


Diváci se mohou v září těšit na koncert Daniela Hůlky. Koncertem Zlatého českého slavíka se rozezní Amfiteátr v Kulturním centru Kostel v pátek 3. září od 18 hodin.

Kulturní centrum Kostel v Mělnickém Vtelnu je multifunkční kulturní centrum ze zrekonstruovaného bývalého evangelického kostela, ke kterému byl přistavěn venkovní amfiteátr a útulná kavárna. Je místem pořádání divadel, koncertů, výstav, festivalů, kina, přednášek či seminářů.


5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page