top of page
  • Marta Dušková

Lobkowiczké pohádky a jiné virtuální zážitky ze zámku Nelahozeves

NELAHOZEVES - Pokud jste unaveni čtením pohádek dětem a rádi byste si dali chvíli pauzu, pusťte dětem pohádkové čtení z cyklu Lobkowiczké pohádky, kterou připravil virtuálně zámek Nelahozeves.


Krásné vyprávění O třech přadlenách od Karla Jaromíra Erbena, které bylo vysíláno živě v premiéře v neděli 22. listopadu v 18 hodin, si můžete poslechnout ze záznamu a vidět prostřednictvím videa ZDE. Děti se před pohádkou seznámí s kolovrátkem z Lobkowiczkých sbírek.

Zámek Nelahozeves v době uzavření zámeckých objektů nabízí na svých stránkách www.lobkowizc.cz další virtuální zážitky. Každou neděli ve 20 hodin živě představí osobně William Rudolf Lobkowicz jedinečné Lobkowiczké sbírky během čtyřicetiminutové prohlídky, která je doplněna o videa a fotografie ve vysoké kvalitě.

Na konci prohlídky asi během patnácti minut odpoví William Rudolf Lobkowicz na případné dotazy. Odpovědi na další otázky je možné získat i prostřednictvím e-mailu communications@lobkowicz.cz.


Nedělní prohlídky a jiné virtuální zážitky jsou prezentovány na ZDE. Zahrát si můžete i hru z dětství, při které budete kombinovat hlavy, trupy a nohy a můžete vytvořit nové dílo z děl z Lobkowiczkých sbírek. Prostřednictvím hry Kombinujte a tvořte! se můžete zároveň s díly seznámit a případně se dovzdělat a výtvorem se pochlubit na facebooku zámku Nelahozeves.

45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page