top of page
  • Marta Dušková

Mělník v proměnách času vyjde 12. listopadu

MĚLNÍK - Kniha Mělník v proměnách času autorů Karla Lojky a Martina Klihavce vyjde ve čtvrtek 12. listopadu 2020 a doporučená prodejní cena knihy z vydavatelství Baron bude 495 Kč.


V případě zájmu o knihu za zvýhodněnou cenu je možné si ji předem nezávazně ve skupině Mělník – historie a současnost objednat na facebooku https://www.facebook.com/groups/1808841266008571/ u pana Karla Lojky. Poté bude možné si knihu osobně vyzvednout v den vydání 12. listopadu v době mezi 17 a 18.00 hodinou na náměstí Míru v Mělníku ve vchodu u radnice. Kniha již bude s autogramy obou autorů, kteří budou v této době přítomni. Je nutné dodržet vládní nařízení, v tomto případě roušky a rozestupy.

Od pátku 13. listopadu bude knihu možné zakoupit v knihkupectví Richarda Kubeše na náměstí Karla IV, kde bude kniha prodána prostřednictvím výdejního okénka. Je také možné si ji objednat přímo u vydavatelství Baron Hostivice prostřednictvím e-mailu info@vydavatelstvi-baron.cz či na e-shopu mělnického knihkupectví Želví doupě www.shoptet.zelvi-doupe.cz.

Kniha Mělník v proměnách času obsahuje srovnávací fotografie před 130, 100, 50 lety a dnes. Jak kniha vznikala rok a půl, je uvedeno v článku Mělník v proměnách času https://www.kanalem.com/post/m%C4%9Bln%C3%ADk-v-prom%C4%9Bn%C3%A1ch-%C4%8Dasu .

68 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page