top of page
  • Marta Dušková

Městská knihovna Mělník informuje

MĚLNÍK - V čtvrtek 22. října začala podzimní Knihománie, která potrvá do 22. listopadu. Je do ní vybráno 26 nejzajímavějších knižních novinek. Ke každé zakoupené knize je možné získat dárek u vybraného knihkupce. Letos se jedná o knihu 222 křížovek.

Seznam vybraných titulů je k dispozici na www.knihomanie.cz a i seznam knihkupectví, kde je možné si knihy vyzvednout. Pro mělnický region je to prodejna Knihkupectví a papírnictví Richarda Kubeše na náměstí Karla IV. 145, Mělník.



Vrcholem knižní sezony je každoročně Knihománie a letos startuje už desátý ročník, ve kterém opět nechybí to nejlepší od různých nakladatelů jako knížky pro děti, teenagery, ženy, muže i celé rodiny. Knihománie je prostě pro všechny.

Názor redaktorky

Já asi této nabídky nevyužiju. Jelikož téměř vše nakupuju na e-shopech, tak si tímto způsobem objednávám samozřejmě i knihy, a to už nějakých deset let možná i víc. Ale akce zajímavá určitě je, a i pokud budou v nouzovém stavu zavřená knihkupectví, je čas až do 22. listopadu. A třeba zde někdo z vás objeví i dárek k Vánocům pro svoje blízké.

A co zaujalo mě z nabídky? Určitě verše Jiřího Žáčka, které jsme četli našim třem dětem, když byly malé. Kniha nese název Nůše plná pohádek poskládaných do řádek. Kniha lidových a jiných pohádek ve verších.

A jako druhá, nevím tedy, co to o mně vypovídá, mě zaujala kniha Věhlasné příběhy Čtyřlístku aneb neuvěřitelná dobrodružství nerozlučných kamarádů. Dnes už nakupuju do naší knihovničky knihy pro vnoučata a ráda jim je čtu.

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page