top of page
  • Marta Dušková

Městská knihovna Mělník připravila novou službu Rozvážku knih pro seniory 65+ a imobilní čtenáře

MĚLNÍK - Donášku knih domů je možné si objednat telefonicky na čísle 722 960 937 nebo e-mailem na adrese knihovna@mekuc.cz. Objednávku knih mohou provádět jedenkrát měsíčně čtenáři, kteří mají platnou registraci a mají vyřízeny vůči knihovně všechny pohledávky – upomínky.


V objednávce je nutné uvést jméno a příjmení, číslo čtenářského průkazu, přesnou adresu, telefon a případně e-mailovou adresu, termín převzetí knih a seznam vybraných knih. Objednávku je nutné zaslat nejméně 24 hodin před termínem rozvozu a objednávka je závazná, v případě nepřevzetí nelze doručení opakovat.

Rozvážka knih se uskuteční dvakrát týden v úterý a ve čtvrtek mezí 13 až 15 hodinou. Knihy budou doručovány pouze čtenářům, kteří bydlí na území Mělníka.


Městská knihovna zveřejnila postup při objednávání a doručení knih:

1. Knihy si vyberte z našeho online katalogu www.melnik.tritius.cz a vybírejte z knih, které nejsou označené jako vypůjčené, minimálně tři a maximálně osm knih.

2. My vám knihy připravíme a telefonicky potvrdíme termín předání.

3. Ve zvolený den buďte doma a na telefonu.

4. Zazvoníme, necháme knihy přede dveřmi a v bezpečné vzdálenosti počkáme, až si knihy převezmete. V tašce s knihami najdete vytištěný seznam s výpůjčkami.


Vrácení knih není možné provádět tímto způsobem, proto budou všechny výpůjčky automaticky prodlužovány.

16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page