top of page
  • Marta Dušková

Magické dárkové poradenství aneb Dárková magie

MĚLNÍK - Mělnický antikvariát Želví doupě spouští s blížícím se Adventem novou službu – distanční dárkové poradenství. V době, kdy není možné poradit osobně, popovídat si o knihách v prodejně či na tržišti či pustit osobně gramodesku, antikvariát nabízí Dárkovou magii ZDE.

Stačí odpovědět na pár jednoduchých otázek TADY, které se týkají obdarovaného a antikvariát doporučí knihy či gramodesky, které je pak možné nadělit pod stromeček.

Želví doupě dělá hezké Vánoce na míru vybranými dárky už téměř 20 let, dárkové balení je zdarma a vyzvednutí objednaného zboží či rozvoz po Mělníku je také zdarma. V Želvím doupěti v Ostruhové ulici čeká na své čtenáře více než 14 tisíc položek, jejichž tituly jsou prezentovány na www.zelvi-doupe.cz. Po objednání a potvrzení objednávky je možné si je vyzvednout v prodejně každý den od 14 do 17 hodin.

„Stýská se nám. 💜 Stýská se nám po rozhovorech s Vámi. 💜 Stýská se nám po tom, moci Vám doporučit dárek pro Vaše blízké. 💜 Stýská se nám po rozhovorech na tržišti i v prodejně. 💜 Stýská se nám po možnosti pustit Vám gramodesku a vidět v pohybu těla vaši prvotní reakci "jo, to je ono!" 💜 Stýská se nám po tom, dát Vám do ruky knihu, vy ji otevřete a začtete se, a za půl minuty zvednete oči a řeknete "tu beru..." 💜, vzkazují Želváci - Markéta a Ivan z knihkupectví Želví doupě Mělník.

5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page