top of page
  • Marta Dušková

Muzeum představilo svůj říjnový program

MĚLNÍK - I Regionální muzeum Mělník reaguje na současnou situaci a některé akce se ruší, Stálé expozice i výstavy jsou ale v plném provozu.

Ještě do 7. října je poslední šance navštívit úžasnou výstavu Imaginárium Bratří Formanů, která je instalována ve dvou výstavních sálech. Ve vstupních prostorách muzea je k vidění výstava věnovaná výročí 1160 let od narození sv. Ludmily s názvem Ecce Ludmila, kde mohou návštěvníci obdivovat díla žáků umělecké školy. Výstava potrvá až do 29. listopadu.


Výstava v rámci projektu Rok Václava Levého nese název Václav Levý – doba, život a dílo. Bude otevřena od pátku 16. října bez vernisáže v malém sále muzea. Je možné ji shlédnout do 22. listopadu.


Zrušena je přednáška Mykologického kroužku Mělník Léčíme se houbami, která měla být ve středu 7. října a nebude se konat ani Mezinárodní den archeologie a s ním související vycházka na hradiště Zámka v sobotu 17. října.


Uvedený program i provoz muzea se může změnit podle aktuálních vládních nařízení v souvislosti s epidemiologickou situací závislou na výskytu koronaviru v České republice.

Aktuální informace budou zveřejňovány na webu muzea www.muzeum-melnik.cz a na sociálních sítích muzea.


Muzejní kavárna je rovněž v plném provozu a vstup do muzea i kavárny je možný pouze v roušce.

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page