top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Mělnické události aktuálně

Na Průhoně se začne pracovat za měsíc

Pro rekonstrukci ulice Na Průhoně byl vybrán zhotovitel, a to mělnická firma Neumann s.r.o. za cenu 10 040 697,90 Kč včetně DPH. Chystá se zde kompletní rekonstrukce vozovky, chodníků a zeleně. Termín zahájení prací byl stanoven na 19. července a veškerá omezení v ulici Na Průhoně potrvají zhruba tři měsíce.



Mostek v Mýtní se chystá na rekonstrukci

Město Mělník vypsalo výběrové řízení na zhotovitele rekonstrukce mostu a přilehlého koryta náhonu v Mýtní ulici v Rousovicích. Mostek a okolí je ve velmi špatném stavu a ohrožují již přilehlé rodinné domy. Termín pro podání přihlášek do výběrového řízení je v úterý 29. června do 10 hodin. Případné informace podá Petr Semín na telefonním čísle 315 635 192 nebo na e-mailu p.semin@melnik.cz.


Připravuje se projekt na ulici Otakara Johna

Bylo zahájeno projektování oprav v ulici Otakara Johna. Nyní společnost NOZA připravuje projektovou dokumentaci pro stavební povolení za cenu 291 005 Kč včetně DPH. Předpokládá se, že do dvou měsíců dostane vedení Města k posouzení první návrh projektu.


Práce v Zádušní se blíží do finále

Práce na opravě povrchu v Zádušní ulici se dokončují. Minulý týden začala pokládka finálního asfaltu, která se v těchto dech dokončuje. Vodorovné dopravní značení bude opět namalováno se zpožděním. Podle odborníků totiž na čerstvě položeném povrchu žádná barva nevydrží, protože dokonale nepřilne. Povrch po položení, laicky řečeno, vyzrává. Když skončí tento proces, až pak je možné udělat definitivní vodorovné dopravní značení odolnější reflexnější plastickou barvou, jak to řidiči znají.


Zastávka u polikliniky je delší

Autobusová zastávka u polikliniky směrem z města byla upravena a prodloužena její nástupní hrana. Dosud se totiž ze zadních dveří vystupovalo přímo zeleně. Proto byly nainstalovány i pochozí rohože kolem bříz a vyhovělo se tak požadavkům životního prostředí.


Polopodzemní kontejnery budou ve městě na šesti místech

V Mělníku bude šest polopodzemních kontejnerových stání v sídlištích. Nyní bude vypsáno výběrové řízení na zhotovitele a nabídky je možné posílat do úterý 22. června do 9:30 hodin. Bližší informace získáte u Jiřího Hermana na telefonním čísle 315 635 162 nebo na e-mailu j.herman@melnik.cz. Celkové výdaje na akci se předpokládají ve výši 5,1 milionu, přičemž dotace z Operačního programu životního prostředí je 3,2 milionu korun.


Zdroj: www.melnik.cz

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page