top of page
  • Marta Dušková

Mělnické vinobraní letos odstartuje 82. ročník

Do startu Mělnického vinobraní zbývá ještě víc než 50 dnů, ale program již byl zveřejněn. Zájemci mohou tedy plánovat a vybírat, která vystoupení či osobnosti kulturní scény chtějí vidět, a je z čeho vybírat. Pestrý program je hodně nabitý.

Mělnické vinobraní letos vstoupí do 82. ročníku, který se uskuteční od pátku 17. září do neděle 19. září.

Vystoupení budou probíhat současně na čtyřech scénách - hlavní scéna, folková scéna, zámecká a pohádková scéna.


Pátým stanovištěm bude degustační dvůr na Radničním dvoře, kde budou každý den probihat degustace mělnických vín Cechu českých vinařů s prezentací vybraných vín spolku Mělnický košt.


Tradiční slavnosti vína slibují divadlo, koncerty, jarmark, atrakce pro děti, historii, zkrátka dobrou zábavu pro všechny na všem pěti scénách. Návštěvníci se mohou těšit na zpěvačku Báru Basikovou, Anetu Langerovou, na slovenskou kapelu Horkýže Slíže a nebudou chybět ani vystoupení regionálních umělců či souborů, například Chrapot, Tomáš Homuta Trio, Milli Janatková a další. Nelze opomenout vystoupení Jiřího Schmitzera, svérázného písničkáře a osobitého herce či vystoupení Ester Kočičkové nebo Vladimíra Merty.


Mělnické vinobraní navštíví spoustu dalších známých osobností, všechny vyjmenovat nelze, nicméně podrobný program vinobraní byl již zveřejněn a je k dispozici na webových stránkách Mělnického vinobraní ZDE.


Tak nezbývá než si vybrat, bohužel všechno člověk prostě nestihne, a užít si to naplno.

329 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page