top of page
  • Marta Dušková

Mělnický víkend ožije zámeckým vínem, burčákem či výstavou s módní přehlídkou

MĚLNÍK- Nádvoří zámku Mělník ožije o víkendu třídenní akcí s názvem Wine Fest, která bude plná dobrého vína a skvělé muziky. Od pátku 19. září do neděle 20. září je pro návštěvníky připraven pestrý program, který zahrnuje nejen živá vystoupení kapel, ale i africké trhy či ochutnávku lobkowiczkých vín.

V pátek akce startuje v 16 hodin a ochutnávku vín oživí Cimbálova muzika Alexandra Vrábela. V sobotu již v dopoledních hodinách začínají hudební vystoupení kapel a neděle bude patřit od 10 do 15 hodin Africkým trhům.


Vzhledem k současné situaci je nutné dodržovat určitá hygienická pravidla, to jsou roušky, hygiena rukou a rozestupy, a svým přístupem přispět ke zvládnutí epidemie. Zámecké nádvoří bude obsazené pouze pěti sty návštěvníky a vždy kolik hostů odejde, tolik bude vpuštěno. Při vstupu místo vstupenky obdrží každý pásku na ruku a sklenku s logem. Při odchodu se páska odstraní.


Mělnická sobota bude nabitá i dalšími zajímavými akcemi. Po celý den bude patřit náměstí Míru Mělnickým burčákovým trhům.

Ve 13.30 hodin se uskuteční v parku u kostela sv. Ludmily zahájení výstavy věnované sv. Ludmile s dobovou módní přehlídkou.


Původně plánovanou tradiční akci Mělnické vinobraní, která byla zrušena vzhledem k současné situaci, nahradí vícero menších akcí a každý si určitě může vybrat podle svého gusta.


Názor redaktorky

Myslím, že už jsem minulý týden u nějakého článku psala, co si vyberu já z nabízených akcí. Rozhodně výstavu spolu s módní přehlídkou. A jelikož máme o víkendu vnoučata, víc toho asi nestihneme, i když zámecká akce mě také zajímá. A co vy? Co jste si vybrali?

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page