top of page
  • Marta Dušková

Na co se těšit v únoru aneb přehled únorové kultury v Neratovicích

Únorový program ve Společenském domě v Neratovicích otevře divadelní představení Strašidlo Cantervillské ve čtvrtek 3. února v 19 hodin. Divadelní adaptace povídky Oscara Wilda hraje v angličtině divadelní soubor Drama Class při Angličtině Neratovice.

Diváci se mohou těšit na pohádkový příběh Pohádka o Popelce. Promítat se bude v sobotu 5. února v 15 hodin ve Společenském domě Neratovice.

Nastává čas plesů a Fotbalový ples TJ Sokol Nová Ves se uskuteční v sobotu 12. února ve 20 hodin ve Společenském domě Neratovice.


Zničilas všechno, mé srdce také znič, to je název pořadu plného známých milostných árií českých a světových oper. Nejkrásnější milostné operní árie zazní v podání první sólistky Opery Národního divadla Kateřiny Jalovcové v pondělí 14. února v 19 hodin ve Svatební síni Městského úřadu Neratovice.


Na divadelní představení Vzpoura nevěst se mohou diváci těšit ve Společenském domě Neratovice ve čtvrtek 17. února v 19 hodin.

Oblíbený zábavný pořad s názvem Dostaveníčko s Bonusem se uskuteční v úterý 22. února v 18 hodin.


Program v únoru uzavírá pořad Básník beze jména. Písničkář Ivan Fried vystoupí v jazzovém klubu SD ve čtvrtek 24. února ve 20 hodin.


Podrobné informace k programu jsou zveřejněny na PROGRAM | Společenský dům Neratovice (spoldum.cz).

51 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page