top of page
  • Marta Dušková

Na co se těšit v říjnu do muzea?

Regionální muzeum Mělník připravilo na říjen pestrý program, ze kterého si může každý vybrat.

V sobotu 1. října čeká na zájemce Festival ptactva, tradiční ornitologická vycházka do okolí Mělníka s ukázkou odchytu a kroužkování ptáků. Sraz je před muzeem v 8 hodin.

Středa 5. října bude patřit Pestrobarevnému světu hub. V muzejní kavárně je připravena mykologická přednáška a přednášející je Jaroslav Malý.


Kašpárkův rok 2022 je výstava, která mapuje činnost Rodinného centra Kašpárek Mělník. Ve středu 12. října slavnostně zahájí výstavu vernisáž v 15.30 hodin i s Pohádkou ovčí babičky.


Exkurze krajinou Kokořínska se uskuteční při příležitosti Mezinárodního dne archeologie v sobotu 15. října. Závazné přihlášky je nutné zaslat do 12. října na email kralova@muzeum-melnik.cz.


V pátek 28. října je Den Středočeského kraje, který se připomene ve všech prostorách muzea. Návštěvníci se mohou těšit na doprovodný program k výstavě Teritoriem vlků, rodinnou hru, koncert sboru Chrapot a další.


Podrobné informace ke všem říjnovým akcím a výstavám jsou zveřejněny na Akce a výstavy - Oficiální stránky Regionálního muzea Mělník (muzeum-melnik.cz).





31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page