top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Na mšenské náměstí za muzikou…

Malebné městečko na Kokořínsku nabízí řadu kulturních a sportovních akcí. jednou z nich bude i série tří koncertů u zdejší kašny.


Nejprve v úterý 20. července zde zazní (skoro) irská muzika… Dokská kapela MalemIrish hraje s vlastním pojetím tradiční irskou hudbu a jiné písně Britských ostrovů. Jejich vystoupení provází nadšení a neutuchající energie. Dravá kytara, tepoucí bodhrán, svižné irské whistle a podmanivé housle - to je MalemIrish.

O týden později 27. července se zde představí známá kapela Trativod hrající žánrově na pomezí country, old time, hillbilly music či bluegrass. Hudební skupinu můžeme slyšet na festivalech, v klubech, reenactingových akcích americké Civil War (hra na vojáky) a i na country - bálech. Občas Trativod je hrán i ve vysílání Českého rozhlasu Sever a Country radia.


No, a jak se stává již tradicí v našem regionu, vše zakončí 13. srpna Baťa a Malá parta. Tuto sešlost snad ani není třeba představovat. Kromě „mělnického barda“ Petra „Bati“ Kundráta, na saxofon zahraje Jarda Jeřábek a kytarista Tomáš „Elvud“ Hádek.

Co k tomu dodat. Vždy od 19 hodin se nabízejí tři skvělé hudební večery, jenž přispějí k pohodě letošního léta..

Bedřich Marjanko






6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page