top of page
  • Marta Dušková

Na odběrové místo v Libiši je nutné se objednat předem

LIBIŠ - Odběrové místo na COVID-19 je nově v provozu v Libiši v Pražské ulici 626 od středy 21. října pro všechny zájemce o testování na onemocnění. Na tomto odběrovém místě je prováděn odběr vzorků výtěrem z nosohltanu a odběry probíhají přímo z auta (drive-in koncept).

Vzhledem k omezené kapacitě je potřeba se na odběr vzorků rezervovat https://www.prevedig.cz/covid-registrace-om-libis/predmet/10.html a při rezervaci je nutné vyplnit všechny povinné údaje. Bude tím urychlena příprava a generování žádanky na vyšetření.

Přijímání jsou všichni objednaní pacienti buď s elektronickou žádankou od lékaře, v tomto případě hradí vyšetření zdravotní pojišťovna, anebo si pacienti hradí vyšetření přímo na místě prostřednictvím bezkontaktní platby kartou.

Hotovost přijímat nelze.

Odkaz na výsledek vyšetření bude zaslán e-mailem. Po otevření zaslaného odkazu je nutné vložit do zobrazeného okénka přístupový kód, který je zasílán sms.

Testy zpracovává PREVEDIG laboratorně diagnostické centrum, ryze česká laboratoř s 26letou působností. Na jejich webových stránkách https://www.prevedig.cz/ jsou k dispozici všechny potřebné informace k testování.

328 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page