top of page
  • Obrázek autorakanalemmelnik

Nemocnice Neratovice zatím proti Covidu-19 neočkuje

Nemocnice Neratovice informuje:

„Prosíme zaregistrované seniory 80+ o trpělivost. Vaše registrace je v tomto okamžiku bohužel neplatná, do nemocnice na očkování prosím nejezděte!


Centrální rezervační systém rozesílá chybné zprávy. Byli jste zaregistrováni, aniž by naší nemocnici byly dodány vakcíny.

Omlouváme se za nepříjemnou situaci, kterou naše nemocnice ani v nejmenším nezpůsobila.


Budeme Vás informovat na webu města i na webu Nemocnice Neratovice, jakmile vakcíny dostaneme a registrační systém bude spolehlivě a bezchybně fungovat.

Děkujeme za pochopení. Prosíme, chraňte se!“


MUDr. Michal Scheinost, primář interního oddělení Nemocnice Neratovice


Prohlášení nemocnice Neratovice k očkování:

OČKOVACÍ CENTRUM V NEMOCNICI NERATOVICE

Neratovice 17.1.2021

„V naší nemocnici bylo zřízeno OČKOVACÍ CENTRUM pro veřejnost proti onemocnění COVID-19. V současné době čekáme na dodání vakcinačních látek. Rezervační systém MZCR bohužel umožnil objednání k vakcinaci bez vědomí nemocnice. Ihned, jak budou k dispozici vakcinační látky, budeme vás o tom neprodleně informovat prostřednictvím našeho FB, na webových stránkách Nemocnice Neratovice v aktualitách a na stránkách města Neratovice. Při spuštění vakcinace budou na webových stránkách nemocnice k dispozici ke stažení formuláře, potřebné k vyplnění před vakcinací. Veškeré informace o vakcinaci proti COVID- 19 najdete na ZDE.


Zdroj: facebook města Neratovice

69 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page