top of page
  • Marta Dušková

Neratovice žijí!

Městská knihovna Neratovice vyhlásila IV. ročník literární a výtvarné soutěže s názvem Neratovice žijí! Letošní téma soutěže je Klimatické změny a my.

Soutěž je vyhlášena od 1. října do 31. prosince 2021 a téma životního prostředí ve vašem okolí, jak se mění dnešní krajina, změny klimatu u nás i ekologické hrozby na planetě je možné zpracovat literárně či výtvarně.


Přijímány jsou práce původní, které dosud nebyly publikované v rozsahu od 1 do 10 stran. Literární práce je možné předat či zaslat v psané, tištěné či elektronické podobě a soutěžit je možné v kategoriích próza (povídka), publicistika (reportáž, fejeton, črta, literatura faktu, esej), poezie a komiks.


Výtvarné práce by měly být ve formátu A4 nebo A3 a doporučené výtvarné techniky jsou kresba a malba.


Soutěž je určena široké veřejnosti i školám a není věkově omezena. K odezdaným pracím je nutné připojit jméno, věk a kontaktní údaje. Výsledky soutěž budou vyhlášeny v lednu 2022.


Soutěžní práce je možné předat osobně v knihovně, zaslat poštou na adresu Městská knihovna Neratovice, nám. Republiky 1399, 277 11 Neratovice nebo emailem info@knihovnaneratovice.cz.


Podrobné informace k soutěži na ZDE.

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page