top of page
  • Marta Dušková

Nové kynologické cvičiště bude od září otevřeno v Cítově

Kynologické cvičiště v Cítově zahájí tréninky v průběhu září. Cvičiště je umístěno asi 100 metrů za hřbitovem v Cítově, vede k němu příjezdová cesta a je kompletně oplocené. Tréninky psů budou zaměřeny na výcvik, poslušnost a agility (doslovný překlad z angličtiny je obratnost či hbitost).

Tréninky jsou vhodné pro psy libovolné rasy a věku od štěňátka pro seniora. V rámci poslušnosti je výcvik zaměřen na základní poslušnost a chování psa v běžném životě. Agilita zahrnuje nácvik jednotlivých překážek a jejich následné překonávání v určitém pořadí. Výcvik bude probíhat v úterý nebo ve čtvrtek v odpoledních hodinách, případně je možné se dohodnout na jiném termínu.

Tréninky na kynologickém cvičišti se uskuteční pod vedením trenérky Kláry Hančové, která se kynologie věnuje již více než 12 let a od roku 2020 se věnuje i trenérské činnosti. Pořádá tréninky, intenzivky a tábory.


Klára Jančová několikrát reprezentovala Českou republiku na mezinárodních závodech, pravidelně se kvalifikuje na Mistrovství České republiky v agility, pro účast je nutné splnit kvalifikační kritéria, a zároveň závodí v nejvyšší kategorii A3.


V případě zájmu o trénink či pro dotaz je možné využít email hancovak@atlas.cz či telefon 777 030 096.


Použité foto archiv Klára Hančová

123 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page