top of page
  • Marta Dušková

Obec Nelahozeves informuje o změně dopravní obslužnosti obce

NELAHOZEVES - Od neděle 15. listopadu vstupuje v platnost změna autobusové dopravy v Nelahozevsi. Linka 458 bude v provozu již pouze mezi Kralupy nad Vltavou a Holubicemi, do Nelahozevsi zajíždět nebude.

Nahradí ji linka 617 v trase Kralupy nad Vltavou-Lešany-Nelahozeves-Nová Ves-Velvary-Slaný.


„Spoje linky 617 budou navazovat u železniční stanice Kralupy n.Vlt. na vlaky linky S4 a R20 do/z Prahy. Autobusy budou mít nově garantovanou čekací dobu při zpoždění vlaku, která je zveřejněna u každého konkrétního spoje v jízdním řádu. Spojení do Tesca bude zajištěno dvěma páry přímých spojů v pracovní den. Spojení ke Kaučuku bude zajištěno s přestupem. Vybrané spoje budou mít garantovanou čekací dobu, při zpoždění spojů, která je zveřejněna v jízdním řádu. V pracovní dny budou zajištěny přestupy mezi autobusy ve Veltrusích, nebo u železniční stanice Kralupy n.Vlt.. V sobotu, neděli a svátek bude spojení zajištěno přestupem mezi vlaky linky S4 z/do Nelahozevsi a autobusy MHD Kralupy n.Vlt. (linka 457) směr/ze směru Kaučuk u železniční stanice Kralupy n.Vlt.

Na základě rozhodnutí města Kralupy n.Vlt. je ZRUŠEN tarif MHD Kralupy n.Vlt. (papírové bločky zakoupené v předprodeji i odbavení dle tarifu MHD Kralupy n.Vlt. u řidiče autobusu) na celém území Kralupska (linky 457,458) na území měst Kralupy n.Vlt. a Veltrusy a obcí Nelahozeves a Nová Ves. Zrušený tarif MHD Kralupy n.Vlt. nahrazuje Tarif Pražské Integrované dopravy“, zdroj obec Nelahozeves.

Podrobné informace k dopravě v obci jsou k dispozici na www.nelahozeves.cz .

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page